Zoeken

Deel deze site

Hier vindt u ons:

Huis van de Wijk Rivierenbuurt

Rijnstraat 115, 1079 HA  Amsterdam.

Reserveren ruimte en info

Het reserveren van zaalruimte in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt is op dit moment door de coronapandemie niet mogelijk. Voor informatie kunt u contact opnemen met de beheerders via e-mail: beheerhvdwr@woor.nl
of via ons telefoonnummer:
020 8204492.

Programmacoördinator

U kunt contact opnemen met de programmacoördinator via telefoonnummer:
020 8204492
of via mail:
programmacoordinator@woor.nl

 

Het Huis van de Wijk Rivierenbuurt is momenteel van maandag t/m donderdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.


FBGa hier naar onze Facebook-
pagina en Like ons.

A t/m Z Wijkgids

wijkgidsHier vindt u de link naar de A t/m Z Wijkgids 2021.
Het naslagwerk over alles wat er in de Rivierenbuurt plaatsvindt.

Naar de Wijkgids 2021 >

Opgepast!

Onderstaand bericht hebben we ontvangen van Jasper van Leeuwen Projectleider Veiligheid (Buitenveldert/Zuidas) van de Gemeente:

Er is een toename van babbeltrucs in Zuid. Het gaat hierbij om de volgende modus operandi:
• Bewoner wordt gebeld door oplichter, die zich voordoet als politie.
Tijdens het gesprek wordt de pincode van meneer/mevrouw ontfutselt.
De zogenaamde agent maakt een afspraak en vertelt dat iemand van PostNL de pinpas komt ophalen.
De bewoner dient de pinpas van tevoren in een envelop te doen.
De PostNL bezorger komt langs en haalt de pinpas op.
Vervolgens worden er grote sommen geld van de rekening afgehaald.

Politie geeft hier hoge prioriteit aan, vanwege het feit dat men zich voordoet als politie. Graag verspreiden in netwerk ter preventie.

politie logo

Felicitatieproject

Wilt u ons steunen?

Wilt u Stichting WOOR en daarmee het Huis van de Wijk Rivierenbuurt steunen?

We zijn blij met uw bijdrage: of het nu een eenmalige gift, een periodieke schenking, nalaten of sponsoring is. Stichting WOOR heeft de ANBI-status, en dat betekent dat uw gift onder voorwaarden aftrekbaar is van de belasting.
Wilt u meer weten over deze mogelijkheid neem dan contact met ons op via tel.: 020 - 301 00 30 of via e-mail: info@woor.nl

Gebruikersonderzoek

rapportage
Via deze link ’Rapportage gebruikersonderzoek’ kunt u het resultaat inzien en downloaden van het gebruikersonderzoek van de stichting Welzijn, Ontmoeting en Ondersteuning Rivierenbuurt (WOOR) naar de gebruikers van het Huis van de Wijk Rivierenbuurt in de Rijnstraat 115 in Amsterdam. Dit onderzoek is in november 2017 uitgevoerd, afgerond en samengevat door de WOOR-bestuursadviseumevrouw Vibeke Ferrée.

Twitter Stadsdeel Zuid

Your MailingList ProviderVoor de Huis van de Wijk Rivierenbuurt e-mail nieuwsbrief gebruiken we dit programma. Mocht u ook geïnteresseerd zijn neem dan eens een kijkje bij YMLP door op de banner te klikken.

Wie is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Update juni 2021


coronnaBeste buurtbewoners,

Tijdens de laatste persconferentie van 28 mei j.l. is bepaald dat er vanaf 5 juni weer een verdere beperkte versoepeling mogelijk zijn geworden, zie:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/publicaties/2021/05/31/handreiking-heropening-buurthuizen
Buurthuizen/wijkcentra, zijn ter voorkoming van vereenzaming en isolement, met minder beperkingen open. De voordeur van het Huis van de Wijk Rivierenbuurt is dus vanaf 5 juni weer open.
Let op: wel moeten de richtlijnen blijven volgen (binnen mondkapje verplicht tijdens het lopen naar de plaats en door de ruimtes, het verplicht desinfecteren van de handen en natuurlijk de 1.5 meter afstandregel).
De Koffiecorner is vanaf 14 juni weer open van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.30 uur (maximaal acht bezoekers in de ruimte). De ontmoetingsuurtjes in de middagen zijn vanaf deze datum komen te vervallen. De ruimte wordt dan weer voor andere activiteiten ingezet.
Hiernaast blijven ook de andere vaste activiteiten waar al afspraken mee zijn gemaakt grotendeels bestaan. Dit betreft de kleine besloten activiteiten met een minimum aantal deelnemers op inschrijving én afspraak. De zelfhulpgroepen zijn weer terug naar de avondprogrammering.

Namens de programmacoördinator van het Huis van de Wijk Rivierenbuurt

Christine Verweij