Zoeken

Deel deze site

Hier vindt u ons:

Huis van de Wijk Rivierenbuurt

Rijnstraat 115, 1079 HA  Amsterdam.

Reserveren ruimte en info

Het reserveren van zaalruimte in het Huis van de Wijk Rivierenbuurt is op dit moment door de coronapandemie niet mogelijk. Voor informatie kunt u contact opnemen met de beheerders via e-mail: beheerhvdwr@woor.nl
of straks via telefoonnummer: 020 8204492.
Let op: dit bovenstaande nummer is nog niet in gebruik doordat er nog geen internet/telefoonaansluiting is. De graafvergunningen is inmiddels afgegeven voor 4 januari a.s.. Onze tot nu toe bekende telefoonnumers zijn helemaal vervallen!

Programmacoördinator

U kunt straks contact opnemen met de programmacoördinator via telefoonnummer:
020 820 44 92.
Let op: dit bovenstaande nummer is nog niet in gebruik doordat er nog geen internet/telefoonaansluiting is. De graafvergunningen is inmiddels afgegeven voor 4 januari a.s.. Onze tot nu toe bekende telefoonnumers zijn helemaal vervallen!
Of nu via mail:
programmacoordinator@woor.nl

 

Het Huis van de Wijk Rivierenbuurt is normaliter van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

De avonden en in het weekend alleen tijdens activiteiten.


FBGa hier naar onze Facebook-
pagina en Like ons.

Felicitatieproject

A t/m Z Wijkgids

wijkgidsHier vindt u de link naar de A t/m Z Wijkgids 2020.
Het naslagwerk over alles wat er in de Rivierenbuurt plaatsvindt.

Naar de Wijkgids 2020

Wilt u ons steunen?

Wilt u Stichting WOOR en daarmee het Huis van de Wijk Rivierenbuurt steunen?

We zijn blij met uw bijdrage: of het nu een eenmalige gift, een periodieke schenking, nalaten of sponsoring is. Stichting WOOR heeft de ANBI-status, en dat betekent dat uw gift onder voorwaarden aftrekbaar is van de belasting.
Wilt u meer weten over deze mogelijkheid neem dan contact met ons op via tel.: 020 - 301 00 30 of via e-mail: info@woor.nl

Gebruikersonderzoek

rapportage
Via deze link ’Rapportage gebruikersonderzoek’ kunt u het resultaat inzien en downloaden van het gebruikersonderzoek van de stichting Welzijn, Ontmoeting en Ondersteuning Rivierenbuurt (WOOR) naar de gebruikers van het Huis van de Wijk Rivierenbuurt in de Rijnstraat 115 in Amsterdam. Dit onderzoek is in november 2017 uitgevoerd, afgerond en samengevat door de WOOR-bestuursadviseumevrouw Vibeke Ferrée.

Twitter Stadsdeel Zuid

Your MailingList ProviderVoor de Huis van de Wijk Rivierenbuurt e-mail nieuwsbrief gebruiken we dit programma. Mocht u ook geïnteresseerd zijn neem dan eens een kijkje bij YMLP door op de banner te klikken.

Wie is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Update 12 januari 2021


coronnaBeste buurtbewoners,

Tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari 2021 is een verlenging van de lockdown voor drie weken extra aangekondigd, dit vooral ook vanwege de dreiging van de Britse coronavariant.
Buurthuizen/wijkcentra, blijven ter voorkoming van vereenzaming en isolement, ook deze periode beperkt en op afspraak open.
Voor onze vaste bezoekers van bijvoorbeeld de Koffiecorner blijft dit ook nu betekenen dat zij zich kunnen opgeven voor een tijdblok van een uur binnen de zogenaamde Coffee-to-come tijdblokken. Deze blokken gelden voor vier dagen per week (ma., di., wo. en do.) en vier tijdblokken per dag voor maximaal zes gasten (exclusief medewerkers) per tijdblok én uiteraard met inachtneming van onze richtlijnen (binnen mondkapje verplicht tijdens het lopen naar de plaats en door de ruimtes, het verplicht desinfecteren van de handen en natuurlijk de 1.5 meter afstandregel).
Buurtbewoners die behoefte hebben aan een uurtje wat anders kunnen via het gmailadres koffieuurtje@gmail.com informeren of er nog tijdblokken beschikbaar zijn en hiermee ook reserveren.
Hiernaast blijven ook de andere vaste activiteiten waar al afspraken mee zijn gemaakt grotendeels bestaan. Dit betreft de kleine besloten activiteiten met een minimum aantal deelnemers op inschrijving en afspraak.
Voor de duidelijkheid: de voordeur blijft dus ook deze periode dicht, er is géén open inloop. Heeft u een afspraak of reservering dan kunt u aanbellen. De veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers staat voorop!
En ook: helaas zijn wij momenteel nog steeds niet telefonisch bereikbaar omdat de zogenaamde administratieve afhandeling bij de betreffende instanties nog niet zijn afgerond.
 

Namens de programmacoördinator van het Huis van de Wijk Rivierenbuurt
Christine Verweij